Nieuws

Voorleesactie op 10-10

22 september 2017
in Nieuws
10 oktober 2017 is het weer de Dag van de Duurzaamheid. De dag start met het voorlezen van een duurzaam verhaal op duizenden basisscholen. We nodigen u graag uit om mee te doen aan de Voorleesactie en om in gesprek te gaan met leerlingen van de… meer . . . .
Op zoek naar de duurzame docent

Project Duurzame Docent

01 september 2017
in Nieuws
Zet je duurzame collega in het zonnetje. Of geef je duurzame project op. Steeds meer scholen en onderwijsinstellingen geven het voorbeeld en werken samen aan het neerzetten van een nieuwe standaard: duurzaam kunnen dromen, denken en doen hoort… meer . . . .
guiseppe

Duurzame leerontwikkeling van peuter tot postdoc

04 augustus 2017
in Nieuws
In februari van dit jaar is de Coöperatie Leren voor Morgen opgericht. Dit is een nieuwe samenwerkingsvorm. De betrokken partners zetten in op een volledige integratie. van duurzame ontwikkeling in het leren. Binnen en buiten het onderwijssysteem en… meer . . . .
Foto Samen Sterk voor Duurzaam Onderwijs.jpg

Vier netwerken voor duurzaam beroepsonderwijs slaan de handen ineen

26 juni 2017
in Nieuws
Samenwerken voor toekomstbestendig beroepsonderwijs Om het beroepsonderwijs in Nederland verder te verduurzamen, verenigen Duurzaam MBO, Het Groene Brein Roots, Katapult en de coöperatie Leren voor Morgen zich in een gezamenlijk netwerk. Dit maakten… meer . . . .